Λουκάκου: «Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες» - «Έγραφαν ότι θα πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα»

Πανό κατά Λουκάκου από τους ultras της Ίντερ: «Ξεφτιλισμένε»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουκάκου είπε ότι το καλοκαίρι γράφτηκαν πολλές ανοησίες που αφορούσαν το μέλλον του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Λουκάκου από την Τσέλσι στην Ίντερ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σίριαλ, διότι η Ιταλική ομάδα ήθελε να μιλήσει με την Τσέλσι ώστε να τον έχει  δανεικό όμως δημοσιεύματα έλεγαν ότι οι εκπρόσωποί του διαπραγματεύονταν με τη Γιουβέντους.

Μία εξέλιξη που έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους των «νερατζούρι», οι οποίοι ήταν έξω φρενών, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας μάλιστα να εκφράζεται με πολύ σκληρά λόγια για εκείνον.

Αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν στη μεταγραφική περίοδο για την περίπτωση του ο Λουκάκου υποστήριξε ότι πάλεψε πολύ για να μην εκραγεί, χαρακτηρίζοντας πολλά από όσα γράφτηκαν μ@λ@κίες.

«Έγραφαν ότι θα πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά δεν είχε κανένα νόημα. Υπάρχουν απλά πολλοί άγνωστοι που τους άρεσε να μιλούν για μένα. Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην αίθουσα με γνωρίζουν. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω. Θα μιλήσω στην ώρα μου, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς έγιναν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι, θα σοκάρονταν όλοι.

Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να είχα εκραγεί. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί να το έκανα, αλλά τώρα δεν χάλασα την ενέργεια μου.

Έμεινα σιωπηλός και επικεντρώθηκα στον εαυτό μου. Συγκεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να κάνω καλά: να παίζω ποδόσφαιρο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X