ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Μουκουντί και η Μπεσίκτας

ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Μουκουντί και η Μπεσίκτας
Photo Credits: INTIME

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον στόπερ της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί, με την Μπεσίκτας να εκδηλώνει και αυτή ενδιαφέρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που στα βελγικά media διατηρούν τον Αρόλντ Μουκουντί στην tranfer list της Κλαμπ Μπριζ, ο Καμερουνέζος στόπερ κάνει…γκελ και σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA , η Μπεσίκτας έχει μπει στη διαδικασία του scouting report για λογαριασμό του 25χρονου κεντρικού αμυντικού από την περασμένη σεζόν κι έκτοτε, συνεχίζει να τσεκάρει – αξιολογεί με ενδιαφέρον τις επιδόσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ και της Εθνικής Καμερούν.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Μουκουντί έπεσε στο μεταγραφικό τραπέζι της τουρκικής ομάδας, χωρίς ωστόσο οι γείτονες να φτάσουν στο…παρασύνθημα με την κατάθεση επίσημης πρότασης στην Ένωση για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Προϊόντος του χρόνου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης συνεχίζει να ανανεώνει το report με επίκεντρο τις εμφανίσεις του Μουκουντί, ακόμα και με τις αποστολές δικών της «κατασκόπων» σε αγώνες της ΑΕΚ.

Παρεμπιπτόντως και μία λεπτομέρεια της υπόθεσης: η Μπεσίκτας είναι ένα κλαμπ με το οποίο διατηρεί πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας και κάνει δουλειές το μανατζερικό γραφείο (“ROGON”) με το οποίο συνεργάζεται ο Αφρικανός στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Πηγή: Sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X