Επίσημο: Προπονητής της Μπέρμιγχαμ ο Γουέιν Ρούνεϊ

Επίσημο: Προπονητής της Μπέρμιγχαμ ο Γουέιν Ρούνεϊ
Photo Credits: INTIME

Προπονητής της Μπέρμιγχαμ για τα επόμενα τριάμισι χρόνια θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος επιστρέφει στην Αγγλία μετά τη μια σεζόν στο MLS

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eποχή Γουέιν Ρούνεϊ στην Μπέρμιγχαμ!

Ο 37χρονος Άγγλος προπονητής, είναι οριστικά ο προπονητής των «μπλε» οι οποίοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του για τα επόμενα τριάμισι έτη!

Επίσημο: Προπονητής της Μπέρμιγχαμ ο Γουέιν ΡούνεϊΟ Ρούνεϊ, θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζον Γιούστας ο οποίος παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας, απολύθηκε τη Δευτέρα (09/10) καθώς οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, επιθυμούσαν να αποκτήσει η ομάδα πνεύμα νικητή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν.

Θυμίζουμε ότι η Μπέρμιγχαμ αποτελεί τον τρίτο σταθμό της προπονητικής καριέρας του Ρούνεϊ μετά τη Ντέρμπι Κάουντι και την DC United του MLS στην οποία βρέθηκε το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα τον Ρούνεϊ στο τεχνικό επιτελείο της Μπέρμιγχαμ, θα πλαισιώνει ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόν Ο’ Σέι, αλλά και ο Άσλεϊ Κόουλ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X