Με τον κόσμο για το πρώτο βήμα πρόκρισης - Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (18:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Βολουντάρι!

Με τον κόσμο για το πρώτο βήμα πρόκρισης - Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (18:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την Βολουντάρι!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Βολουντάρι στο κλειστό του Καματερού στην επιστροφή της στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ περίπου χρόνια απουσίας.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30 στο Κλειστό του Καματερού την ισχυρή Βολουντάρι από την Ρουμανία, για τον πρώτο αγώνα της Φάσης των «64» του Challenge Cup. Οι «κιτρινόμαυρες» με τον κόσμο στο πλευρό τους είναι έτοιμες για να τα δώσουν όλα και να πανηγυρίσουν μαζί τη νίκη και το πρώτο βήμα πρόκρισης στις «32» της διοργάνωσης. Η τελευταία συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρώπη ήταν τη σεζόν 2015-16 ενώ η καλύτερη στιγμή της ήταν το 2011-12 όταν και έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης χάνοντας στις λεπτομέρειες από την ισχυρή Γαλατασαράι.  Ο αγώνας δεν θα έχει μετάδοση λόγω της απαγόρευσης από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για μεταδόσεις μέσω live streaming.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο για τα εισιτήρια του αυριανού ευρωπαϊκού απέναντι στην Βολουντάρι που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Καματερού. Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής έως σήμερα το μεσημέρι. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τα εισιτήρια για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ (Τετάρτη, 18:30, Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού) με αντίπαλο την Βολουντάρι από την Ρουμανία. Εισιτήρια θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα και Τρίτη 12:00-18:00 και Τετάρτη 11:00-15:00). ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια έξω από το γήπεδο. Θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ για όσους δεν είναι κάτοχοι διαρκείας. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X