Μαγκουάιρ: «Δεν είχα συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ»

Ενδιαφέρον της Τσέλσι για Μαγκουάιρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι με την αποτυχία της μεταγραφής του στη Γουέστ Χαμ μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Μαγκουάιρ θα πρέπει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να παλέψει για τη θέση του, είχε δηλώσει το καλοκαίρι ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ, με τη φημολογία να ήθελε ο έμπειρος αμυντικός να ήταν κοντά στο να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Γουέστ Χαμ.

Ο Τεν Χαγκ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ, αφού ο 30χρονος άσος είχε μόλις οκτώ συμμετοχές ως βασικός στην Premier League την περασμένη σεζόν, με τους Ραφαέλ Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεθ και Βίκτορ Λίντελοφ να προτιμώνται στο κέντρο της άμυνας.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον Αύγουστο ότι η Γουέστ Χαμ είχε έρθει σε συμφωνία αξίας 38 εκατ. ευρώ για τον Μαγκουάιρ, ο οποίος έγινε ο πιο ακριβός αμυντικός στον κόσμο όταν η Γιουνάιτεντ τον πήρε από τη Λέστερ έναντι 88 εκατ. ευρώ το 2019.

«Δεν είχα συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ. Είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Μάντσεστερ και θα παλέψω για να κερδίσω τη θέση μου στη βασική ενδεκάδα», δήλωσε σχετικά ο Αγγλος διεθνής στόπερ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X