«Σε καλό δρόμο του Σωκράτη στην Μπέτις»

Ολυμπιακός: Τέλος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Oι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και πιο κοντά στο να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπέτις είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Σύμφωνα με νέο δημσίευμα από τη χώρα της Ιβηρικής, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύων, με την υπόθεση να μην αποκλείεται να κλείσει οριστικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Η «relevo» τονίζει ότι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν… happy end, επιβεβαιώνοντας και το χθεσινό ρεπορτάζ της «El Mundo», με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Ραμόν Πλάνες, να έχουν προκρίνει την περίπτωση του έμπειρου Έλληνα αμυντικού, ο οποίος βρίσκεται στην free agency μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

Ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να καλύψει το κενό που έχει προκύψει στο ρόστερ της Μπέτις από τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Έλληνα στόπερ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Ισπανία για πρώτη φορά στην καριέρα του.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X