Γκατσίνοβιτς: «Παίζω πλέον βασικός στην ΑΕΚ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την εθνική Σερβίας»

Γκατσίνοβιτς: «Παίζω πλέον βασικός στην ΑΕΚ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την εθνική Σερβίας»
Photo Credits: INTIME

Ο άσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει στην εθνική Σερβίας και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας, μετά από τρία χρόνια, είναι ο άσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης κλήθηκε για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Μαυροβούνιο και ο ίδιος είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην εθνική και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της σερβικής ομοσπονδίας, ο Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε αρχικά στα δύο προσεχή παιχνίδια:«Είναι ξεκάθαρο ότι μας περιμένουν δύο μεγάλες προκλήσεις. Πριν από έναν μήνα στο Βελιγράδι, η Ουγγαρία έδειξε ότι είναι μια πολύ οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα. Δεν υπάρχουν μεταπτώσεις στο παιχνίδι τους, όλοι στο γήπεδο δίνουν το καλύτερό τους, δύσκολα δέχονται γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Τώρα είναι η ευκαιρία για ρεβάνς, ένα καλό παιχνίδι και μια νίκη στη Βουδαπέστη μπορεί να είναι το προοίμιο ενός θεάματος στο “Ράικο Μίτιτς” κόντρα στο Μαυροβούνιο. Όταν πρόκειται για τους νότιους γείτονές μας, δεν υπάρχουν πλέον μυστικά. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και θα έχουν μεγάλο κίνητρο, οπότε είναι υποχρέωσή μας να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε μια θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα μεγάλη ατυχία τα τελευταία τρία χρόνια. Έχασα την πρώτη συνάντηση με τον προπονητή Στοΐκοβιτς λόγω ενός τραυματισμού, μετά αυτό αυτό δεν είχα αρκετά λεπτά συμμετοχής στη Χόφενχαϊμ και ήταν κατανοητό ότι δεν ήμουν στις κλήσεις. Ευτυχώς, τώρα όλα βρίσκονται σε καλύτερη σειρά, παίζω βασικός την ΑΕΚ, κάνω καλά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να συνεισφέρω στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας στα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια στον δρόμο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στη Βουδαπέστη, περιμένουμε ένα γεμάτο στάδιο, μια καυτή ατμόσφαιρα, κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στη Λισαβόνα κόντρα στην Πορτογαλία. Αλλά, δεν ονειρευτήκαμε σαν παιδιά να παίζουμε σε τέτοια περιβάλλοντα, με τη φανέλα της χώρας μας; Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην εθνική ομάδα. Δεν είδα τη συνέντευξη Τύπου, αλλά σίγουρα μ’ αρέσουν τα λόγια του προπονητή Στοΐκοβιτς. Τώρα εξαρτάται από μένα να δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη του και να μεταφέρω τα καλά παιχνίδια σε επίπεδο εθνικής ομάδας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X