Νέα επίθεση Μαρινάκη για την επιλογή Φρόιντφελντ - Οι θέσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Νέα επίθεση Μαρινάκη για την επιλογή Φρόιντφελντ - Οι θέσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Δεν συμφωνεί ο Μαρινάκης με την απόφαση του Τάκη Μπαλτάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ζήτησε να αιτηθούν επιπλέον βιογραφικά από την UEFA, ώστε να υπάρξουν επιπλέον επιλογές για τον νέο αρχιδιαιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική του 59χρονου Σουηδού, ο οποίος ήταν ανθυποψήφιος του Κλάτενμπεργκ το 2020 για να αναλάβει την ΚΕΔ.

Έξαλλος ο Μαρινάκης!

Πάντως, σφοδρή ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου για την επιλογή του Φρόιντφελντ.

«Για άλλη μια φορά ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπαλτάκος με παράτυπες διαδικασίες. Αποτελεί λεκέ οτιδήποτε κι αν κάνει. Είτε στην Εθνική είτε στη διαιτησία όπου είπαμε να μας στείλουν 3 βιογραφικά και μας φέρνει αυτόν τον άνθρωπο που είναι 4 χρόνια άνεργος», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague, σύμφωνα με πληροφορίες και πρόσθεσε:

«Για ποιο λόγο και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ζητάνε από τον Μπαλτάκο αυτό που έχουμε συμφωνήσει στη Λίγκα, να ζητήσουν βιογραφικά;

Θλίβομαι γιατί άλλα συμφωνήσαμε στη Λίγκα και άλλα έγιναν πάλι».

Πηγή: www.sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X