Εθνική: Χωρίς Χατζηδιάκο η προπόνηση - Περιμένει Παυλίδη και Γαλανόπουλο ο Πογιέτ

Εθνική: Χωρίς Χατζηδιάκο η προπόνηση - Περιμένει Παυλίδη και Γαλανόπουλο ο Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Παντελή Χατζηδιάκο διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) στη Ριζούπολη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής, περιμένει Παυλίδη και Γαλανόπουλο ο Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Παντελή Χατζηδιάκο διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) στη Ριζούπολη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και την Ολλανδία. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ, θα ενσωματωθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο καμπ της «γαλανόλευκης» ομάδας, καθώς είχε υποχρεώσεις μέχρι αργά την Κυριακή (8/10) με την Κάλιαρι κι ακολούθως δεν υπήρχαν πτήσεις για να έρθει νωρίτερα στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα αυτό έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι δεν είχαν υποχρεώσεις την Κυριακή μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο σε μεγάλη ένταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποφόρτιση.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ περιμένει τα νέα απ’ το ιατρικό τιμ για την κατάσταση του Βαγγέλη Παυλίδη που κτύπησε την Κυριακή (8/10) στο παιχνίδι της Αλκμάαρ με τον Άγιαξ, αλλά και για τον Γαλανόπουλο που έλειψε απ’ το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Και για τους δύο πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της Παρασκευής (13/10) με τους Ιρλανδούς στο Δουβλίνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει καλέσει για τα δύο ματς των προκριματικών του EURO 2024 τους: Σωκράτη Διούδη, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λάζαρο Ρότα, Μανώλη Σάλιακα, Κώστα Τσιμίκα, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Κώστα Γαλανόπουλο, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Μανώλης Σιώπη, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Γιάννη Κωνσταντέλια, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Πέλκα, Ταξιάρχη Φούντα, Γιώργο Γιακουμάκη, Φώτη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παυλίδη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X