EuroLeague: Μακάμπι και Βαλένθια συμφώνησαν σε αμοιβαία αλλαγή έδρας

EuroLeague: Μακάμπι και Βαλένθια συμφώνησαν σε αμοιβαία αλλαγή έδρας
Photo Credits: INTIME

Στην έδρα της Βαλένθια και όχι στο Τελ Αβίβ, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα παίξουν Μακάμπι και Βαλένθια για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την κατάσταση στο Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή να παραμένει ρευστή και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να μετακομίζει προσωρινά στην Κύπρο, ήρθε μία ακόμα αλλαγή που αφορά το πρόγραμμά της στην EuroLeague. Πέρα από την αναβολή που πήρε ο αγώνας της ομάδας του Όντετ Κάτας με την Αρμάνι Μιλάνο για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, Μακάμπι και Βαλένθια συμφώνησαν στην αμοιβαία αλλαγή έδρας των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Δηλαδή το ματς της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Οκτωβρίου θα γίνει τελικά στην Fonteta, ενώ Μακάμπι και Βαλένθια θα παίξουν μεταξύ τους στο Ισραήλ -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στο δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας και πιο συγκεκριμένα στην 32η αγωνιστική (11/4/24).

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα παιχνίδια της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Βενέτσι στο EuroCup. Ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Ιταλία στις 17 Οκτωβρίου και στο Ισραήλ στη 12η στροφή του EuroCup (20/12/23).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X