Φανέλες τερματοφύλακα με τον Ζιρού πουλάει η Μίλαν

Η Μίλαν πρόσθεσε στους τερματοφύλακες της τον Ζιρού
Photo Credits: INTIME

Μετά την εμφάνιση του Γάλλου επιθετικού κάτω από τα δοκάρια, οι Ροσονέρι αποφάσισαν να τυπώσουν και να αρχίσουν να πουλάνε φανέλες τερματοφύλακα Ζιρού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανέλες τερματοφύλακα με το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού κυκλοφορούν στο Σαν Σίρο και είναι και προς πώληση.

Στο παιχνίδι με την Τζένοα το Σαββατοκύριακο, ο Μάικ Μενιάν δέχθηκε κόκκινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανο Πιόλι δεν είχε άλλη αλλαγή και έτσι αναγκάστηκε να καθίσει τέρμα ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο 36χρονος πέρα από το ότι κράτησε ανέπαφη την εστία του, πραγματοποίησε και μια σπουδαία επέμβαση σε τετ-α-τετ των Γενοβέζων, σώζοντας έτσι την παρτίδα για την ομάδα του.

Έτσι η Μίλαν αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην λίστα των τερματοφυλάκων και να αρχίζει να πουλάει φανέλες του.

«Εχθες το βράδυ ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε μέρος της Ιστορίας της Μίλαν υπερασπιζόμενος με θάρρος την εστία της ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα των ροσονέρι εναντίον της Τζένοα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου και προστίθεται: «Ο σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει την απόδοσή του στην τελευταία του γραμμή άμυνας βάζοντάς τον στη λίστα των τερματοφυλάκων. Επιπλέον, οι οπαδοί μπορούν τώρα να αγοράσουν την φανέλα του τερματοφύλακα και να την προσαρμόσουν με το ‘Giroud 9’».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X