Αρτέτα: «Είχαμε αποφασιστικότητα και πίστη να τους νικήσουμε» - «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ παραμένει μεγάλη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Η Άρσεναλ κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Αρτέτα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του, αλλά και στην ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 12 σερί ήττες της Άρσεναλ από την Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Αρτέτα νίκησε τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης με την τελευταία νίκη να είναι τον Δεκέμβριο του 2015 για το πρωτάθλημα της Premier League.

Ωστόσο το γκολ του Μαρτινέλι στο 86ο λεπτό ήταν λυτρωτικό τόσο για τον λονδρέζικο σύλλογο (1-0) όσο και για τον Μικέλ Αρτέτα που πέτυχε την πρώτη του νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος επί του Πεπ Γκουαρδιόλα (του οποίου ήταν βοηθός επί σειρά ετών στην Μάντσεστερ Σίτι), με τον Ισπανό να επαινεί τους παίκτες του στο φινάλε για το κατόρθωμα τους.

«Μπορούσες να το μυριστείς στην ατμόσφαιρα πως ήταν πολλά χρόνια που είχαμε να τους νικήσουμε. Νομίζω πως απόψε νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο χωρίς αμφιβολία.

Το κάναμε με σπουδαίο τρόπο αφού υπήρχαν στιγμές που χρειάστηκε να υποφέρουμε και στιγμές που δείξαμε πραγματική επιθυμία, αποφασιστικότητα και πίστη να τους νικήσουμε.

Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Έστειλε μήνυμα στην ομάδα να συνεχίσουν να πιστεύουν σε ό,τι κάνουν επειδή είναι ένα φανταστικό γκρουπ παικτών», τόνισε ο Αρτέτα, για να προσθέσει:

«Πέρυσι χάσαμε με δύο διαφορετικούς τρόπους, η ομάδα έδειξε πραγματική ωριμότητα απόψε η οποία έρχεται από την εμπειρία. Μερικές φορές την χρειάζεσαι για να γίνεις καλύτερη ομάδα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X