ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της εύκολης νίκης επί του Παναιτωλικού

Εικόνες από το ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε πανεύκολα τον Παναιτωλικό με 3-0, παρά την κούραση της. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Θεατής σ’ όλο το ματς ήταν. Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει και έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Ντουάρτε έξω από την περιοχή. Κατά τα άλλα έπαιζε μόνο με τα πόδια σε κάποια γυρίσματα των συμπαικτών του.

Λάζαρος Ρότα: Είχε πολύ μεγάλη διάθεση, έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Δεν του βγήκαν στην αρχή όλα όσα δοκίμασε, επέμεινε όμως πολύ. Και βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, για να πετύχει το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Ντομαγκόι Βίντα: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκει δίχτυα ο Κροάτης στόπερ. Με κεφαλιά και πάλι, αλλά με ακόμα πιο μεγάλο δείκτη δυσκολίας από το γκολ της Πέμπτης. Γενικώς ο Βίντα ήταν πολύ καλός.  Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ .Ανασταλτικά δεν είχε πολλή δουλειά και με την μπάλα στα πόδια μοίραζε καλά το παιχνίδι.

Άλεξ Κάλενς: Έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον του Αλμέιδα. Και ακόμα και σ’ ένα τέτοιο ματς, όσες φορές χρειάστηκε, καθάρισε με εξαιρετική μαεστρία κάποιες φάσεις. Έδειξε πως ειδικά το ένας εναντίον ενός, το έχει πολύ καλά.

Εχσάν Χατζισαφί: Πήρε και αυτός πολλές προσπάθειες με ανεβάσματα από την πλευρά του. Τα έκανε τις περισσότερες φορές όλα σωστά, μέχρι να φτάσει στην τελική επιλογή. Εκεί τα χάλαγε, είτε αν επρόκειτο για σέντρα, είτε εάν ήταν για σουτ.

Γενς Γιόνσον: Πληθωρικός και με πολλή δουλειά για ακόμα μια φορά στην μεσαία γραμμή. Καθάρισε με ευκολία τους αντιπάλους του και κυριάρχησε απόλυτα στον χώρο ευθύνης του. Έκανε καλό ματς και πάλι, παρά την κούραση της Πέμπτης.

Ορμπελίν Πινέδα: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του, κάποιες του βγήκαν και κάποιες όχι. Δεν είχε όμως επιδραστικότητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ ανάλογη μ’ εκείνη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έδειξε και πάλι σε κάποιες φάσεις πάντως, την μεγάλη του ποιότητα.

Σέρχιο Αραούχο: Έπαιζε τυπικά σέντερ φορ, αλλά επί της ουσίας τα έκανε όλα. Έβγαινε μακριά από την περιοχή, έφτιαχνε παιχνίδι, έκλεβε μπάλες, έμπαινε σε φάσεις και έχασε και ορισμένες πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν ουσιαστικά το γκολ το μοναδικό που του έλλειψε από την εμφάνισή του. Είχε δικές του, τις μισές τελικές της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε δίπλα στον Αραούχο στην επίθεση. Ήταν πολύ κινητικός και μέσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ και στις φάσεις. Έχασε και ο ίδιος ευκαιρίες για να σκοράρει και με σουτ, αλλά ακόμα και με το κεφάλι, αλλά έφτιαξε και φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Νίκλας Ελίασον: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ, αν όχι ο κορυφαίος. Με δυο δικές του ασίστ, από κτύπημα κόρνερ και από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, η ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε την μπουγάδα.

Ροντόλφο Πισάρο: Είχε πολύ μεγάλη διάθεση ο Μεξικανός και πήρε μπάλες στα πόδια του. Τα έκανε και αυτός όλα σωστά μέχρι να φτάσει στην τελική απόφαση. Εκεί σχεδόν όλες οι επιλογές που έκανε, δεν του βγήκαν.

Αρόλντ Μουκουντί: Μπήκε αλλαγή όταν κουράστηκε ο Κάλενς. Πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι. Και είναι κεντρικός αμυντικός. Αυτό τα λέει όλα για την εικόνα, που ανασταλτικά δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει τις φάσεις.

Ζίνι: Πήρε αρκετές προσπάθειες από την πλευρά του. Πάλεψε αρκετά, έδωσε μάχες αρκετές και είχε στο τέλος και μια εξαιρετική ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά απέκρουσε ο Καπίνο και την έστειλε στο δοκάρι.

Νορντίν Άμραμπατ: Κινητικός κεφάτος, πήρε προσπάθειες μπόλικες από την πλευρά του. Και κάποιες εξ αυτών κατέληξαν σε καλές ευκαιρίες της ΑΕΚ για να σκοράρει.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Αρκετά κεφάτος και ο Σέρβος χαφ, συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να πατήσει ξανά το γκάζι και να κάνει ένα πολύ καλό φινάλε. Πήρε μπάλες στα πόδια του και άνοιξε επιθέσεις για την ΑΕΚ.

Έκι Πόνσε: Η τελευταία αλλαγή του Αλμέιδα. Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, προσπάθησε να μπει σε φάσεις, δεν βρέθηκε σε θέση βολής για να εκτελέσει

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X