Η UEFA ανέβαλε τα εντός έδρας παιχνίδια όλων των εθνικών ομάδων του Ισραήλ

Η UEFA ανέβαλε τα εντός έδρας παιχνίδια όλων των εθνικών ομάδων του Ισραήλ
Photo Credits: INTIME

Η UEFA αποφάσισε την αναβολή των εντός έδρας αγώνων των εθνικών Ισραήλ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, λόγω των εχθροπραξιών που αναζωπυρώθηκαν στην περιοχή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολεμική σύρραξη που αναζωπυρώθηκε σε Ισραήλ και Γάζα οδήγησε την UEFA στην απόφαση για αναβολή των εντός έδρας ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που αφορούσαν όλες τις εθνικές ομάδες των Ισραηλινών.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία γνωστοποίησε ότι αναβάλλεται η αναμέτρηση με την Ελβετία που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Οκτωβρίου στο Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Επιπλέον, θα αναβληθούν και τα δύο παιχνίδια της εθνικής Κ21 κόντρα σε Εσθονία και Γερμανία για τα προκριματικά του Euro 2025.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι αναβλήθηκε και το μίνι τουρνουά των προκριματικών του Euro 2024 σε επίπεδο Κ17, στο οποίο εκτός από το Ισραήλ θα συμμετείχαν Βέλγιο, Γιβραλτάρ και Ουαλία.

Από εκεί και πέρα, η UEFA ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αξιολογήσει τις συνθήκες για το αν θα χρειαστεί να αναβληθούν και τα εκτός έδρας παιχνίδια των εθνικών Ισραήλ, όπως αυτό στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Euro 2024 στις 15 Οκτωβρίου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X