Η ανατροπή της χρονιάς - Χαμός με Σχίζα και Παναγιώταρου μετά τον τσακωμό στο κλαμπ - Ξανά ζευγάρι!

Η ανατροπή της χρονιάς - Χαμός με Σχίζα και Παναγιώταρου μετά τον τσακωμό στο κλαμπ - Ξανά ζευγάρι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μυστικές συναντήσεις του νικητή του Survivor με την εντυπωσιακή ξανθιά…

Θα μπορούσαν να τραγουδούν μαζί τη μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Η καρδιά με πηγαίνει έμενα», αφού, παρόλο που το μυαλό τούς θέλει μακριά, η καρδιά τούς ένωσε ξανά! Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, που μετά τον πρόσφατο καβγά τους στα μπουζούκια ήρθαν και πάλι κοντά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του νικητή του «Survivor», το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά έπειτα από καιρό. Ήρθαν, μάλιστα, πολύ κοντά και θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Στάθης διαφωνούσαν σε πολλά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο χωρισμός. Όμως, ποτέ δεν έπαψαν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλο, παρά τα όσα δήλωναν δημόσια. Γι’ αυτό και ο Στάθης βγήκε εκτός ορίων, όταν την είδε να διασκεδάζει με αντροπαρέα, και της ζήτησε το λόγο. Όμως, και η Αλεξάνδρα φρόντισε να του ξεκαθαρίσει πως όλοι ήταν μόνο φίλοι της. Αν δεν υπήρχε αγάπη και έρωτας, κανείς από τους δύο δεν θα αντιδρούσε έτσι.

Οι μυστικές συναντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X