Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες

Ομολογία Γιοβανοβιτς για διαιτησία: «Ό,τι εχει γινει τα τελευταία δύο χρονια στο πρωτάθλημα δεν εχει καμία εμπλοκή η διαιτησία, οποίος το ισχυρίζεται αυτό το κάνει για να καλύψει τις δικές του αδυναμιες»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής .

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει κερδίσει μόνο ένα ματς στην έδρα του.

Με νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός, δεν έχει στη διάθεσή του τους Πάλμερ – Μπράουν, Αϊτόρ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ.

Ο Ατρόμητος, είναι μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας έχει πάρει μόλις έναν πόντο.

Ο Κρις Κόουλμαν, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κούντε και τους τραυματίες Ντιρκς, Τζοβάρα.

Διαβάστε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για την αναμέτρηση, όπως τα συνέλεξε η ιστοσελίδα της λίγκας:

Έξι διαδοχικές νίκες έχει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, ενώ στα πέντε τελευταία δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα από την ομάδα του Περιστερίου. Μάλιστα οι τέσσερις τελευταίες νίκες των Πρασίνων είναι όλες με σκορ 2-0.

Αυτό είναι και το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις τους, αφού οι οκτώ από τις 18 νίκες του Παναθηναϊκού ως γηπεδούχος είναι με 2-0. Ακολουθεί το 1-0 με τέσσερις εμφανίσεις, ενώ οι τέσσερις ισοπαλίες που έχουν μεταξύ τους είναι όλες με 1-1.

Το τελευταίο γκολ για τον Ατρόμητο ήταν στην εντός έδρας ήττα του με 3-2 στις 6 Φεβρουαρίου 2021, ενώ η τελευταία επικράτηση του ήταν ως φιλοξενούμενος, στις 7 Νοεμβρίου 2020, όταν με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου πήρε τη νίκη με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ατρόμητος δεν έχει σκοράρει για επτά διαδοχικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό από τις 2 Νοεμβρίου 2014 μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2020, αλλά αυτό το αρνητικό σερί έσπασε με το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου.

Αυτό βέβαια είναι και το μοναδικό γκολ της ομάδας του Περιστερίου στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό, αφού δεν σκόραρε ούτε στα δύο τελευταία, όπου ηττήθηκε με 2-0.

Δηλαδή έχει βρει γκολ μόνο στο ένα από τα δέκα τελευταία του εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης έχει σημειώσει 8 γκολ απέναντι στον Ατρόμητο, αφού σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια της πρώτης παρουσίας του Ατρομήτου στην Α’ Εθνική/Super League. Ο Αντωνιάδης έχει κάνει χατ τρικ στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 4-1 στις 31 Οκτωβρίου 1976. Ο πρώτος που είχε σημειώσει τρία γκολ στο πρώτο τους ματς των δύο ομάδων ήταν ο Ντε Μέλο, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα οκτώ γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ από δύο είχαν οι Αντωνιάδης, Γραμμός.

25 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

18 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 52-15

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X