Μακάμπι Χάιφα: Έφυγαν από τη χώρα όλοι οι ξένοι μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ!

Μακάμπι Χάιφα: Έφυγαν από τη χώρα όλοι οι ξένοι μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ!
Photo Credits: INTIME

Όλοι οι ξένοι της Μακάμπι Χάιφα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, εγκατέλειψαν το Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας, έχει άμεση επίδραση στο ποδόσφαιρο.

Μετά την αναβολή όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Ισραήλ, όλοι οι ξένοι της Μακάμπι Χάιφα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, εγκατέλειψαν τη χώρα μαζί με τις οικογένειές τους και αναχώρησαν στην ασφάλεια των πατρίδων τους. Ο Φράντσι Πιερό πέταξε για τη Νέα Υόρκη, ενώ για το Σουρινάμ έφυγε ο Τιαρόν Σερί.

Είναι δεδομένο πως μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια κάθε αθλητική δράση στην περιοχή θα ανασταλεί. Ήδη αναμένεται να αναβληθούν και οι αγώνες του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι σε Ελβετία και Κόσοβο και συζητείται με την UEFA να μεταφερθούν το Νοέμβριο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X