Κορυφαίος παράγοντας ομάδας Super League γρονθοκόπησε επιχειρηματία

Κορυφαίος παράγοντας ομάδας Super League γρονθοκόπησε επιχειρηματία
Photo Credits: INTIME

Κορυφαίος παράγοντας ΠΑΕ της περιοχής της Αττικής που συμμετέχει στη Super League, ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο με επιχειρηματία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορυφαίος παράγοντας ΠΑΕ της περιοχής της Αττικής που συμμετέχει στη Super League, ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο με επιχειρηματία, καθώς φέρεται να τον γρονθοκόπησε, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Ο εν λόγω επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του παράγοντα.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε προ ημερών σε γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην μηνυτήρια αναφορά, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση, η οποία έγινε προκειμένου ο παράγοντας να πάρει μερίδιο από έργο που είχε ανατεθεί στον μηνυτή από ΟΤΑ.

Όπως περιγράφεται, ο ποδοσφαιρικός παράγοντας γρονθοκόπησε αιφνιδιαστικά και απρόκλητα τον επιχειρηματία, εκτοξεύοντας απειλές για την ζωή του. Αφορμή για την επίθεση, όπως υποστηρίζει το θύμα, αποτέλεσε η άρνηση να αποδεχτεί την εμπλοκή του παράγοντα στα έργα που διεκπεραίωνε.

Πηγή: lawandorder.gr

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X