Άρχισαν τα... όργανα στον Ολυμπιακό: Κριτική σε Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τις αλλαγές και την τακτική του

Άρχισαν τα... όργανα στον Ολυμπιακό: Κριτική σε Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τις αλλαγές και την τακτική του
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες γκρίνιες στον Ολυμπιακό μετά το 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα, τι καταλογίζουν στον Ισπανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Σερβία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έφεραν και τις πρώτες γκρίνιες προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σερβία κόντρα στην Τόπολα, αλλά τελικά οι Πειραιώτες έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2, δεχόμενοι τέρμα στις καθυστερήσεις.

Σήμερα, η εφημερίδα «ΦΩΣ», στο πρωτοσέλιδο της, απορεί με τις κινήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όχι μόνο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και στα προηγούμενα με ΑΕΚ και Φράιμπουργκ.

«Ερωτηματικά προκαλεί η οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία με ΑΕΚ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα» αναφέρει η εφημερίδα προσκείμενη στους ερυθρόλευκους.​

Στήριξη σε Ρέτσο και Ντόη

Πάντως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρά τα αμυντικά λάθη θα προστατέψει τον Παναγιώτη Ρέτσο και θα στηρίξει και τον Ντόη που αποτελεί το βασικό αμυντικό του δίδυμο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Γενάρη, καθώς υπάρχει προβληματισμός στο λιμάνι και η κριτική ήδη προς τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ γίνεται όλο και πιο έντονη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X