H UEFA διέταξε έρευνα για τα γεγονότα στο Αλκμάαρ - Λέγκια

H UEFA διέταξε έρευνα για τα γεγονότα στο Αλκμάαρ - Λέγκια
Photo Credits: INTIME

Δύο παίκτες του Πολωνικού συλλόγου συνελήφθησαν με κατηγορίες ξυλοδαρμού εις βάρος υπαλλήλων της Αλκμάαρ να τους βαραίνουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης διέταξε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και περιμένει να μάθει περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν, όπως επισημαίνει και στην ανακοίνωση της.

«Σύμφωνα με το άρθρο 31 παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA, οι Επιθεωρητές Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA διορίστηκαν (6/10) για να διεξαγάγουν έρευνα σχετικά με περιστατικά που φέρεται να συνέβησαν μετά τον αγώνα της φάσης των ομίλων της UEFA Europa Conference League μεταξύ AZ Αλκμααρ και Λέγκια Βαρσοβίας στις 5 Οκτωβρίου 2023 στην Ολλανδία. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα γίνουν διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο», ανέφερε η UEFA στην ανακοίνωση αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Ολλανδίας συνέλαβε δύο ποδοσφαιριστές της Λέγκια οι οποίοι φέρεται να έχουν χειροδικήσει ενάντια σε υπαλλήλους της Ολλανδικής ομάδας. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Ράντοβαν Πάνκοφ και Τζόσουε, όπως αναφέρουν Πολωνικά μέσα, οι οποίοι αυτή την στιγμή είναι ελεύθεροι και έχουν επιστρέψει στην χώρα τους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X