Αντρίκεια τοποθέτηση από την Original 21: «Καταδικάζουμε το πανό, ζητάμε ειλικρινή συγγνώμη από κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ που ένιωσε ντροπή!»

Αντρίκεια τοποθέτηση από την Original 21: «Καταδικάζουμε το πανό, ζητάμε ειλικρινή συγγνώμη από κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ που ένιωσε ντροπή!»
Photo Credits: INTIME

H ανάρτηση της Original 21 για το πανό που αναρτήθηκε στο ματς με τον Αγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθαν και αυτές της Original 21 σχετικά με το πανό που σηκώθηκε στο ματς με τον Αγιαξαποτελέσματα!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως καταδικάζει απερίφραστα το πανό που ανέβηκε στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ και πως θα αποδοθούν ευθύνες και μέσα σε ελάχιστες ώρες η αναζήτησή της είχε αποτέλεσμα. Η Ένωση μάλιστα εντόπισε μέσω καμερών που υπάρχουν στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» τους δύο δράστες που σήκωσαν το πανό και όπως είχε αναφέρει και στην ανακοίνωσή της,  θα τους απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο!

Από την πλευρά της, η Original 21 τοποθετήθηκε καταδικάζοντας το πανό που σηκώθηκε και ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη από κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ που ένιωσε ντροπή.

H ανάρτηση της Original 21

Ως Original 21 δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι η ανάρτηση πανό εθνικιστικού περιεχομένου που έλαβε χώρα στο πέταλο μας στον αγώνα με τον Άγιαξ από ελάχιστα μεμονωμένα άτομα, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τις θέσεις και τις απόψεις της Original 21.

Οι ιστορικές καταβολές της ομάδας που λατρεύουμε καθώς και η αδιαπραγμάτευτη στάση ζωής της ORIGINAL 21 απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού κάνει το ΛΑΘΟΣ μας ακόμα μεγαλύτερο και εμάς υποχρεωμένους να βάλουμε ενα τέλος σε αυτό.

Καταδικάζουμε το συγκεκριμένο πανό, ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη προς τον οργανισμό της ΑΕΚ για την όποια αναστάτωση αυτό το πανό δημιούργησε και για το γεγονός ότι από αμέλεια μας έστω και για πολύ λίγο αναρτήθηκε στον χώρο ευθύνης μας.

Ζητάμε μια ειλικρινή συγγνώμη από κάθε απλό φίλαθλο της ομάδας μας που ένιωσε ότι ακριβώς και εμείς. Ντροπη!!

Δηλώνουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι θα λάβουμε δραστικά μέτρα για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X