La Liga: Δυνατή αναμέτρηση στη Γρανάδα για Μπαρτσελόνα, δύσκολα ματς για τους Μαδριλένους

Μπέλιγχαμ: «Δεν ξέρεις πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Ρεάλ μέχρι να γίνεις μέλος της»
Photo Credits: INTIME

Η 9η αγωνιστική της La Liga έχει πολλούς κινδύνους στις αναμετρήσεις της Ρεάλ, της Ατλέτικο αλλά κυρίως στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνας στην έδρα της Γρανάδας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές και σπουδαίες αναμετρήσεις και σήμερα Σάββατο (7-10-23) στην La Liga για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το Σάββατο η εκπληκτική Τζιρόνα δοκιμάζεται στο Κάντιθ, ενώ λίγο αργότερα πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Οσασούνα (17:00)σε ένα ματς που θα θυμίζει τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στις 19:30 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη Μαγιόρκα όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Βαλένθια, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση Σεβίλλη-Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Την Κυριακή στις 15:00 η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Bιγιαρεάλ, φιλοξενεί στο «Θεράμικα» τη Λας Πάλμας, έχοντας στόχο να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Λίγο αργότερα στη Μαδρίτη η Ατλέτικο, έχει δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει την εξαιρετική Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Δοκιμασία στην έδρα της Αλαβές για τη Ρεάλ Μπέτις, την ώρα που Θέλτα και Χετάφε θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Μπαλαϊδος».

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο «Λος Καρμένιες» με την ποιοτική και επικίνδυνη Γρανάδα, να έχει στόχο να στερήσει βαθμούς από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα στις 22:00.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 6/10
Μπιλμπάο-Αλμερία 3-0

Σάββατο 7/10

Κάντιθ-Τζιρόνα (15:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα (17:15)
Μαγιόρκα-Βαλένθια (19:30)
Σεβίλλη-Βαγιεκάνο (22:00)

Κυριακή 8/10
Βιγιαρεάλ-Λας Πάλμας (15:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ (17:15)
Αλαβές-Μπέτις (19:30)
Θέλτα-Χετάφε
Γρανάδα-Μπαρτσελόνα (22:00)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X