Συγκίνησε ο Μουρίνιο: Η εκπληκτική ιστορία με τα παιδιά που άφησε στην προπόνηση

Συγκίνησε ο Μουρίνιο: Η εκπληκτική ιστορία με τα παιδιά που άφησε στην προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη μεγάλη νίκη της Ρόμα με 4-0 επί της Σερβέτ, αποκάλυψε μια ιστορία, έχοντας δίπλα του τον Φραντσέσκο Ντ' Αλέσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη της Ρόμα (4-0) επί της Σερβέτ, ο Ζοσέ Μουρίνιο πήγε να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις. Ωστόσο, ο «Special One» αντί να μιλήσει για το παιχνίδι αποφάσισε να πει μια ιστορία.

Το καλοκαίρι λοιπόν σε μια προπόνηση των «τζαλορόσι» κάποια παιδάκια είχαν πάει έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα και ζητούσαν να μπουν μέσα. Ο Μουρίνιο λοιπόν τους άνοιξε την πόρτα να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα.

Συγκίνησε ο Μουρίνιο: Η εκπληκτική ιστορία με τα παιδιά που άφησε στην προπόνησηΟ Ιταλός ωστόσο λέγοντας αυτή την ιστορία είχε δίπλα του το νέο αστέρι της ομάδας, Φραντσέσκο Ντ’ Αλέσιο ο οποίος ντεμπούταρε κιόλας χθες.

«Μου είπε ότι κι εκείνος μικρός ήταν έξω από τις προπονήσεις, αλλά κανείς προπονητής δεν άνοιγε τις πύλες. Χαίρομαι που το έκανα εγώ. Τώρα παίζει για τη Ρόμα, στο Europa League, στο Ολίμπικο, μπροστά σε τόσο κόσμο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ας σας μιλήσει ο ίδιος»
, είπε ο Μουρίνιο και άφησε τον 19χρονο να κάνει δηλώσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X