Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (6/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (6/10)

Με μια αναμέτρηση ανοίγει η αγωνιστική δράση στην Ισπανία αυτό το τριήμερο. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Αλμερία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία    22:00

Στο «San Mames» ανοίγει ο… χορός της 9ης αγωνιστικής της La Liga με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να φιλοξενεί την Αλμερία. Οι Βασκοί αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο ματς με απώλειες, την στιγμή που οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε οκτώ αγωνιστικές με 13-9 γκολ. Έτρεξε σερί έξι αγωνιστικών χωρίς ήττα (4-2-0) προτού χάσει στο ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετράει τέσσερις σερί νίκες επί της Αλμερία ανεξαρτήτως έδρας, ενώ ως γηπεδούχος έχει πέντε συνεχόμενες επιτυχίες απέναντι στους Ανδαλουσιανούς.

Η τελευταία φορά που έχασε ήταν το 2008 όταν ακόμη έπαιζε στο παλιό «San Mames».  Η Αλμερία πάει σε μια… αφιλόξενη έδρα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς έχουν ρεκόρ 0-3-5 με 11-21 γκολ. Αν και προηγήθηκε με 3-0 τελικά παραχώρησε 3-3 στη Γρανάδα στο τελευταίο της παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X