Η Ανθή Παπακώστα αποχώρησε από την παράταξη Βούρου με αιχμές για διαφωνίες - Η επιστολή της πριν τις εκλογές της Κυριακής

Η Ανθή Παπακώστα αποχώρησε από την παράταξη Βούρου με αιχμές για διαφωνίες - Η επιστολή της πριν τις εκλογές της Κυριακής
Photo Credits: INTIME

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ Ανθή Παπακώστα ανεξαρτητοποιήθηκε πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποχώρησε από την παράταξη του Γιάννη Βούρου η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανθή Παπακώστα.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας άφησε αιχμές για διαφωνίες με την παράταξη του νυν δημάρχου Γιάννη Βούρο. «Μετά την παραίτησή μου ως Αντιδήμαρχος, στην οποία οδηγήθηκα μετά από διαφωνίες σε κομβικά ζητήματα με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, κράτησα μια σταθερή και με ενδιαφέρον για την πόλη μας στάση, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των δημοτών και προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατώ ισορροπίες στην παράταξη που συμμετείχα, καλοπροαίρετα και αναμένοντας να ολοκληρωθεί η θητεία μου ομαλά, σεβόμενη τον προεκλογικό αγώνα που δίνεται από όλους τους υποψηφίους», αναφέρει.

Ενώ προσθέτει πως «Δυστυχώς, λόγω του ότι το ονομά μου και η εργασιακή μου ιδιότητα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, χρησιμοποιείται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, θεωρώ επιβεβλημένη την ανεξαρτητοποίησή μου, έστω και την ύστατη στιγμή».

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει γνωστό πως η οικογένεια της ΑΕΚ στηρίζει στις εκλογές την υποψηφιότητα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή για Δήμαρχο.

H ανακοίνωση της Ανθής Παπακώστα:

Με την παρούσα επιστολή, σας ανακοινώνω την απόφασή μου για την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” και δηλώνω πως θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, μέχρι και το πέρας της θητείας μου, όπως ορίζεται από το νόμο αφού οριστικά θα λήξει στις 31/12/23, καθώς ήδη γνωρίζετε πως δεν επιθυμούσα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Θεωρώ πως το διάστημα που συμμετείχα στη διοίκηση του Δήμου ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (Μάρτιος 2020 – Αύγουστος 2021), πορεύτηκα καθοδηγούμενη από τις αξίες που έχω μάθει να υπηρετώ, με αξιοπρέπεια και με απόλυτο σεβασμό στους δημότες της πόλης μας, αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει βαθιές και διαχρονικές ρίζες, αποτελώντας την ουσιαστική ανταμοιβή της προσπάθειάς μου.

Μετά την παραίτησή μου ως Αντιδήμαρχος, στην οποία οδηγήθηκα μετά από διαφωνίες σε κομβικά ζητήματα με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, κράτησα μια σταθερή και με ενδιαφέρον για την πόλη μας στάση, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των δημοτών και προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατώ ισορροπίες στην παράταξη που συμμετείχα, καλοπροαίρετα και αναμένοντας να ολοκληρωθεί η θητεία μου ομαλά, σεβόμενη τον προεκλογικό αγώνα που δίνεται από όλους τους υποψηφίους.

Ο αγώνας τους άλλωστε, καθώς και της κάθε παράταξης, επιβάλλεται να είναι τίμιος και «καθαρός», αφού ως πολίτες αυτό περιμένουμε από όσους συμμετέχουν στα κοινά. Δυστυχώς, λόγω του ότι το ονομά μου και η εργασιακή μου ιδιότητα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, χρησιμοποιείται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, θεωρώ επιβεβλημένη την ανεξαρτητοποίησή μου, έστω και την ύστατη στιγμή. Έχω ηθική υποχρέωση να διαφυλάξω τον τεράστιο οργανισμό που έχει αλλάξει την πόλη μας, την έχει αναβαθμίσει, την έχει κάνει παγκόσμια γνωστή, ενώ τα καλύτερα έρχονται!

Εύχομαι καλή επιτυχία και τίμιους αγώνες σε όσους συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Άλλωστε ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από όμορφα λόγια ή από επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά από έργα που μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από όσους με αγάπη και ανιδιοτέλεια επιθυμούν να τον υπηρετήσουν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X