Ισοπεδωτική η ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ: Απογειώθηκε μετά το γκολ του Βίντα «πνίγοντας» του Ολλανδούς - Η ανάλυση της Opta! (ΦΩΤΟ)

Ισοπεδωτική η ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ: Απογειώθηκε μετά το γκολ του Βίντα «πνίγοντας» του Ολλανδούς - Η ανάλυση της Opta! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάλυση της OPTA για το ματς της ΑΕΚ με τον Αγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση χθες βράδυ κόντρα στον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League!

Μπορεί να μένει το «κρίμα» καθώς η Ένωση θα μπορούσε να έχει πάρει μια τεράστια νίκη, ωστόσο ο Δικέφαλος έπαιξε μπαλάρα, κατάφερε να τρομάξει μια πολύ βαριά ευρωπαϊκή φανέλα και στο τέλος λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη με την χαμένη ευκαιρία του Γενς Γιόνσον.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο προπονητής του Άγιαξ… πανηγύρισε για την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ καθώς κατάλαβε πως γλίτωσε από του «χάρου» τα δόντια χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για τους κιτρινόμαυρος.

Η στατιστική ανάλυση της OPTA

Η γνωστή σε όλους Opta έδωσε στο twitter την ανάλυση του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ με τα στατιστικά να δείχνουν την κυριαρχία της Ένωσης. Είναι αρκετό για κάποιος να δει το γράφημα με το πόσο πιο επικίνδυνη ήταν στον αγώνα η Ένωση που κατάπιε τον χθεσινό της αντίπαλο κάνοντας 23 τελικές σε όλο το παιχνίδι.

Μάλιστα, το γράφημα απογειώνεται μετά το γκολ του Ντομαγκόι Βίντα που η ΑΕΚ απογείωσε την πίεσή της αναζητώντας την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Το ίδιο δείχνουν και τα expected goals της ΑΕΚ σε ένα άλλο γράφημα το νούμερο των οποίων ανεβαίνει κατακόρυφα μετά το τέρμα του Ντομαγκόι Βίντα.

Δείτε τα σταστικά της OPTA

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X