Η Ελλάδα πήρε 1.000 βαθμούς και κοντεύει να φτάσει Ισραήλ και Ουκρανία στην βαθμολογία της UEFA ranking.

Βήμα για την πρόκριση η ΑΕΚάρα!
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα την Πέμπτη (5-10-23) δέχτηκε τεράστια βοήθεια από τους εκπροσώπους της, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βρίσκεται πιο κοντά σε Ισραήλ και Ουκρανία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Uefa Europa και Conference League η Ελλάδα συγκέντρωσε πολλούς βαθμούς, 1000 συγκεκριμένα, και βρίσκεται μακριά από την κροατιά και όλο πιο κοντα στο Ισραήλ και στην Ουκρανία.

Ο ΠΑΟΚ της προσέφερε 400 βαθμούς με τη νίκη του επί της Άιντραχτ και οι ισοπαλίες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού από 200, φτάνοντας στο σύνολο των 1.000 την Πέμπτη.

Η συγκομιδή αυτή είναι περίπου το 20% τη φετινής και εκτόξευσε τη διαφορά από την Κροατία στους 2.300 βαθμούς, η οποία μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί μόνο από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η Ελλάδα πλέον κοιτάζει από πάνω, εκεί όπου βρίσκεται το Ισραήλ, αφού το προσπέρασε στη 17η θέση η Ουκρανία, χάρη στη νίκη της Ζόρια.

Οι Ισραηλινοί έχουν 26.375 βαθμούς και οι Ουκρανοί 26.600, με συνέπεια να αποτελούν τους άμεσους αντιπάλους της χώρας μας, η οποία παραμένει στη 19η θέση με 25.325 βαθμούς, αλλά κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X