Απέφυγε τα χειρότερα ο Νεϊμάρ, δεκτή η έφεση που έκανε, γλίτωσε το υπέρογκο πρόστιμο για την κατασκευή της τεχνητής λίμνης στη βίλα του χωρίς άδεια

Νεϊμάρ: Ντεμπούτο με την Αλ Χιλάλ κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά
Photo Credits: INTIME

Το δικαστήριο δέχτηκε την έφεση που έκανε ο Νεϊμάρ για το πρόστιμο που δέχτηκε λόγω των παραβάσεων για την κατασκευή τεχνικής λίμνης στην έπαυλη του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στο καλοκαίρι ο Νεϊμάρ έφτιαξε μια τεράστια έπαυλη στην Κόστα Βέρντε του Ρίο ντε Τζανέιρο, και είχε μπει σε μπελάδες διότι έφτιαξε μέσα στην έπαυλη μια τεχνητή λίμνη 1.000 τετραγωνικών, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο επιβλήθηκαν τέσσερα πρόστιμα στον πρώτο σκόρερ της ιστορίας της Εθνικής Βραζιλίας για «περιβαλλοντικές παραβιάσεις στην κατασκευή τεχνητής λίμνης», καθώς για την δημιουργία της χρειάστηκε να αφαιρεθεί ένας βράχος από το σημείο και να αποψιλωθεί μέρος της βλάστησης, ενώ έγινε και εκτροπή σε ένα ποτάμι.

Δεν ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε θέματα με την δικαιοσύνη, ο πατέρας του επίσης, συνελήφθη για τις παραβάσεις.

Το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει ανερχόταν στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής άσκησε έφεση κατά των κυρώσεων, η οποία μάλιστα έγινε και δεχτή από το δικαστήριο.

Αυτή η απόφαση λήφθηκε από τον δικαστή Ρίτσαρντ Ρόμπερτ Φέρκλοου, που ανήκει στο Ενιαίο Περιφερειακό Δικαστήριο της Μανγκαρατίμπα, ο οποίος εξέτασε και το αίτημα του Νεϊμάρ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X