Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος

Του χάλασε το παραμύθι!
Photo Credits: INTIME

Τη προπόνηση της ομάδας έδωσε παρών για να μιλήσει στους παίκτες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε στην σημερινή (5/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (6/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό (21:15, Novasports Prime) για την 1η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ μίλησε με τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον “αιώνιο” αντίπαλο, δείχνοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, αναφέροντας στην ομιλία του ότι θεωρεί ότι δεν πάλεψαν στον τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό όσο έπρεπε, αλλά ελπίζει αυτό να αλλάξει στον αυριανό αγώνα.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού σε προπόνηση της ομάδας, δείγμα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε να δείξει στους παίκτες ότι έχει μεγάλη σημασία για τον οργανισμό του “τριφυλλιού” το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Ντίνο Μήτογλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αμφίβολη είναι προς το παρόν η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στην ομιλία του στους παίκτες:

“”Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Δεν είμαι ικανός να μιλήσω για θέματα μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν μια ομάδα είναι νέα όπως εμείς, δεν έχει χημεία και δεν μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια, ο μόνος τρόπος να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο κόσμος είναι να παλεύει.

Θεωρώ ότι το Σάββατο δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυτό που θέλω να δω είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε κατοχή. Εάν ο κόσμος δει ότι παλεύουμε θα είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X