Ομπράντοβιτς για Μίροτιτς: «Μου είπε ότι θα έρθει, έκανε πίσω λόγω πίεσης από πολιτικά πρόσωπα και μέλη της εκκλησίας»

Ομπράντοβιτς για Μίροτιτς: «Μου είπε ότι θα έρθει, έκανε πίσω λόγω πίεσης από πολιτικά πρόσωπα και μέλη της εκκλησίας»
Photo Credits: INTIME

Μίλησε για την παραλίγο μεταγραφή του Μίροτιτς ο σέρβος τεχνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να πάρει πίσω την υπόσχεσή του και να μην ενταχθεί στην Παρτίζαν πλήγωσε την σερβική ομάδα. Ο Μαυροβούνιος έκανε λόγο για πίεση, τα σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δέχθηκε πίεση από την Εκκλησία της Σερβίας. Το τελευταίο γεγονός επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Nedeljnik” ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο “Ζοτς” κλήθηκε να σχολιάσει το σίριαλ του καλοκαιριού και τόνισε ότι υπήρξε συμφωνία, μέχρι ο Μίροτιτς να κάνει πίσω επειδή δεν άντεξε την πίεση από πολιτικά πρόσωπα και άτομα της εκκλησίας.

“Μετά από πολλές κουβέντες που είχα μαζί του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα έρθει σίγουρα στην Παρτίζαν. Το μόνο που έμενε ήταν να διευθετηθεί το θέμα του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα και όλο αυτό το χάος. Συνεχίσαμε πάντως να έχουμε επικοινωνία” δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, για να προσθέσει:

“Ο Νίκολα είναι πολύ ευγενικό παιδί. Στις συζητήσεις που είχαμε, μιλήσαμε για το χτίσιμο της ομάδας και πώς θα παίξει. Μετά από δύο εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ακόμα δεν μπορεί να έρθει επειδή λόγω της πίεσης. Του είπα ότι όλοι έχουμε πίεση.

Οι προσβολές, οι απαιτήσεις, οι απειλές, όλα είναι μέρος της δουλειάς, αλλά κανένας δεν έχει συνέπειες και μπορεί να το διαχειριστεί. Μετά μου ανέφερε ότι έλαβε διάφορα τηλεφωνήματα που τον υποχρέωσαν να κάνει πίσω”.

Κλείνοντας, ο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε τους λόγους που ο Μίροτιτς τελικά έκανε πίσω: “Θα πω ακριβώς αυτό που μου είπε. Δεν ανέφερε ονόματα, αλλά μού είπε ότι έλαβε τηλεφωνήματα από πολιτικούς και άτομα της εκκλησίας. Δεν ήθελε να μου πει ονόματα. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X