Ίντερ Μαϊάμι: Νέα ήττα με κάτω τα χέρια χωρίς τον Μέσι

Ίντερ Μαϊάμι: Νέα ήττα με κάτω τα χέρια χωρίς τον Μέσι
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον τραυματία, Λιονέλ Μέσι, η Ιντερ Μαϊάμι γνώρισε την συντριβή με 4-1 στο Σικάγο, ένα αποτέλεσμα που απομακρύνει την ομάδα της Φλόριντα από τα playoffs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη ομάδα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της είναι η Ίντερ Μαϊάμι. Για τέταρτο σερί ματς απουσίασε ο Αργεντινός σούπερ σταρ λόγω τραυματισμού και η ομάδα της Φλόριντα συνετρίβη από τους Σικάγο Φάιρ στην πόλη των ανέμων με 4-1.

Αυτό το αποτέλεσμα απομακρύνει τον σύλλογο του Ντέϊβιντ Μπέκαμ από τα playoffs του MLS. Ο Σακίρι πέτυχε δύο γκολ (49′, 73′), όπως και ο Σελασιέ (62′ και 66′), ενώ ο Γιώργος Κούτσιας ήταν βασικός για το Σικάγο και αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό.

Στην βαθμολογία, η Ιντερ Μαϊάμι εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 33 βαθμούς, απέχοντας πέντε από την 9η θέση που δίνει πρόκριση στα playoffs. Το Σάββατο, η ομάδα του Μαϊάμι θα φιλοξενήσει το πρωτοπόρο της Ανατολής, Σινσινάτι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X