Ρεκόρ ανατροπών στην 2η αγωνιστική του Champions League

Ρεκόρ ανατροπών στην 2η αγωνιστική του Champions League
Photo Credits: INTIME

Ένα απίστευτο ρεκόρ ανατροπών σημειώθηκε τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H αγωνιστική των μεγάλων ανατροπών ήταν το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου στο Champions League, όπου σημειώθηκε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ.

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά οκτώ ομάδες επέστρεψαν ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ πανηγυρίζοντας το τρίποντο της νίκης, σημειώνοντας ρεκόρ ανατροπών σε μια αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι ανατροπές ξεκίνησαν από την Τρίτη, καθώς η Ρεάλ επιβλήθηκε της Νάπολι με 2-3, ενώ οι «Παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η επικράτηση της Γαλατασαράι στο Ολντ Τράφορντ επιστρέφοντας από το 1-0 και το 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανατροπή χρειάστηκε να κάνει και η Μπάγερν κόντρα στην Κοπεγχάγη, αφού οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 και επιβλήθηκαν των Δανών με 1-2, την ώρα που η 2η αγωνιστική του Champions League ξεκίνησε με την ανατροπή της Μπράγκα κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου

Με ανατροπές άνοιξε και η αυλαία της Τετάρτης, αφού Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαχτάρ έκαναν εντυπωσιακό comeback κόντρα σε Φέγενορντ και Άντβερπ αντίστοιχα, με την Λάτσιο να κλείνει τον κύκλο με την τρομερή ανατροπή κόντρα στην Σέλτικ, με την Λανς να συμπληρώνει την… οκτάδα με το 2-1 κόντρα στην Άρσεναλ και ενώ οι «Κανονιέρηδες» είχαν προηγηθεί με 0-1.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X