Γκάβι: «Ελπίζω να περάσω ολόκληρη την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»

Γκάβι: «Ελπίζω να περάσω ολόκληρη την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γκάβι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στο καταλανικό Μέσο, «La Vanguardia», παραχώρησε ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα, Γκάβι, εκφράζοντας την επιθυμία του να περάσει ολόκληρη την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα»!

Ο 19χρονος τόνισε ότι στην Μπαρτσελόνα θα είναι πιο χαρούμενος από όσο θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε αλλού, ενώ παράλληλα θυμήθηκε την παρουσία του στη Μασία, μίλησε για την εξέλιξή του, ενώ αποκάλυψε και το μεγαλύτερο όνειρό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ελπίζω να περάσω ολόκληρη την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Εδώ είμαι πιο χαρούμενος από ότι θα είμαι οπουδήποτε αλλού. Θα δίνω τα πάντα για τον σύλλογο».

Για τη Μασία: «Βρισκόμουν στη Μασία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Πραγματικά το απόλαυσα, το να παίζω με τους συμπαίκτες μου εκεί. Κάναμε τα πάντα μαζί».

Για την εξέλιξή του: «Συγκρίνοντας με την περσινή σεζόν, έχω βελτιωθεί στο να μπαίνω πιο σωστά στις φάσεις. Παλιότερα έκανα πολλά φάουλ. Μερικές φορές βλέπω τα παιχνίδια μετά το τέλος τους και αναρωτιέμαι πώς κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα. Η μητέρα μου ανησυχεί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που παλεύει μέχρι το τέλος».

Για το όνειρό του: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Champions League με την Μπαρτσελόνα. Από μικρός, αυτό ήταν το όνειρό μου».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X