Αντίπαλοι ΑΕΚ: Στον Άγιαξ ο Φαν Χάαλ με χρέη συμβούλου

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Στον Άγιαξ ο Φαν Χάαλ με χρέη συμβούλου
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία κίνηση με τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος επιστρέφει στον Άγιαξ με τα χρέη του συμβούλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη γνώση και την εμπειρία του Λουίς Φαν Χάαλ θα εκμεταλλευτεί ο Άγιαξ, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο θρυλικός Ολλανδός θα αναλάβει χρέη συμβούλου στη διοίκηση της ομάδας.

Τα κομμάτια του προσπαθεί να μαζέψει ο ευρωπαϊκός αντίπαλος της ΑΕΚ, Άγιαξ, ο οποίος έχει αρχίσει τραγικά τη σεζόν, ενώ πρόσφατα παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Σε αυτό το ξεκίνημα λοιπόν, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Λουίς Φαν Χάαλ. Όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος, ο 72χρονος θα αναλάβει χρέη συμβούλου στο Εποπτικό Συμβούλιο του club, κυρίως όσον αφορά τα αθλητικά ζητήματα, στα οποία άλλωστε διαθέτει τόνους εμπειρίας.

«Θέλω να βοηθήσω τον Άγιαξ. Αυτή τη στιγμή περνάω ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στην Πορτογαλία και αυτό μπορεί να συνδυαστεί καλά με τον ρόλο μου ως εξωτερικός σύμβουλος. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω τις ποδοσφαιρικές μου γνώσεις στο Εποπτικό Συμβούλιο. Πρέπει να βρούμε την αθλητική μας ταυτότητα, να επιστρέψουμε στην κορυφή και όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε σε αυτό», δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X