Κονσεϊσάο: «Θα υποφέρουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα υποφέρουν και αυτοί»

Κονσεϊσάο: «Θα υποφέρουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα υποφέρουν και αυτοί»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να δημιουργήσει προβλήματα στην Μπαρτσελόνα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πόρτο υποδέχεται αύριο (04/10) την Μπαρτσελόνα  για την 2η αγωνιστική στον 8ο όμιλο του UEFA Champions League και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέλυσε τα χαρακτηριστικά και τις αδυναμίες της αντιπάλου του. Συγκεκριμένα είπε:

«Νομίζω ότι είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας στην Ισπανία, σε ένα πρωτάθλημα που το κάνουν πολλοί. Χρησιμοποιούν πολύ το βάθος, είναι αρκετά επικίνδυνοι, μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες στον αντίπαλο. Αν απλωθούμε, θα βρουν χώρο μέσα. Πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις στην άμυνα, γιατί έχουν παίκτες που μπορούν να…λύσουν το παιχνίδι από τη μια στιγμή στην άλλη», τόνισε.

«Ξέρουμε τις αδυναμίες τους, όλες οι ομάδες τις έχουν. Έχει να κάνει πολύ με την αμυντική μας συνέπεια και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούμε κάποιες από τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα υποφέρουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά η Μπαρτσελόνα θα υποφέρει και την Πόρτο».

Ο Πορτογάλος μίλησε επίσης και για τους δύο συμπατριώτες του που αγωνίζονται στους Καταλανούς, τον Ζοάο Φέλιξ και τον Ζοάο Κανσέλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Λαμίνε Γιαμάλ:
«Είναι δύο Πορτογάλοι διεθνείς, με πολλή ποιότητα, όπως βλέπω τους περισσότερους παίκτες της Μπαρτσελόνα, που έχουν ατομική ποιότητα πάνω από το μέσο όρο. Ακόμα και ο μικρότερος, στα 16 του, είναι πολύ γνωστός. Εν ολίγοις, είναι μια ομάδα γεμάτη ποιότητα. Ο Φελίξ και ο Κανσέλο εντάχθηκαν σε θέσεις που νομίζω ότι χρειαζόταν η Μπαρτσελόνα», είπε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X