Έτοιμος για το άρμα του Ολυμπιακού και ο ΟΦΗ - Απίστευτες διαρροές για τη διαιτησία του ματς με την ΑΕΚ

Έτοιμος για το άρμα του Ολυμπιακού και ο ΟΦΗ - Απίστευτες διαρροές για τη διαιτησία του ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το άρμα του Ολυμπιακού, αν δεν το έχει κάνει ήδη...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα…

Όπως έχει αποδειχθεί και στην τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας, ο ΟΦΗ έχει, πλέον, ταχθεί με την πλευρά του Ολυμπιακού και ο Ηλίας Πουρσανίδης φαίνεται πως έπαιζε τον ρόλο του λαγού για τους Καραπαπά και Αλαφούζο.

Και έτσι τώρα έρχεται να δώσει συνέχεια, να επιβεβαιώσει αν θέλετε, τα όσα διαρρέονται στο ματς των Κρητικών με την ΑΕΚ παρουσία Πουρσανίδη και τα όποια όλως περίεργως, τυχαίως (σ.σ. χαχαχα), αναπαράγονται και γίνονται κορυφαία θέματα σε «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ.

Και πάμε στο προκείμενο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gentikoule.gr», όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς απειλούσε τους ανθρώπους των Κρητικών, παρουσία του παρατηρητή του αγώνα, πως την επόμενη φορά που θα ακούγονταν υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα θα διέκοπτε το παιχνίδι και θα έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο!

Εν συνεχεία στο ίδιο ρεπορτάζ, σ’ αυτό του «gentikoule.gr», αναφέρεται πως «Όπως γίνεται κατανοητό, αυτό δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα – ούτε καν από τον παρατηρητή του αγώνα αλλά είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Διαμαντόπουλου και ο ρόλος που είχε αναλάβει ερχόμενος στο Ηράκλειο.

Άλλωστε ο ίδιος φαινόταν ξεκάθαρα πως σφύριζε με διαφορετικά μέτρα και σταθμά όταν στο πρώτο ημίχρονο έδειξε, σωστά, κίτρινη κάρτα στον Μπάκιτς και δύο λεπτά αργότερα για το ίδιο μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Λουίζ Φελίπε δεν πήρε την ίδια απόφαση με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει όλο το γήπεδο.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν δίστασε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μπάουμαν για… καθυστερήσεις από το 72′ ενώ ο Ελβετός ήταν έτοιμος να εκτελέσει το ελεύθερο. Μάλιστα επειδή έβλεπαν τις προθέσεις του Διαμαντόπουλου, από τον πάγκο του ΟΦΗ ζητούσαν από τον Ελβετό να μην καθυστερεί ούτε δευτερόλεπτο όταν ήταν έτοιμος να εκτελέσει βολέ προκειμένου να μην δώσει το δικαίωμα στον Διαμαντόπουλο να τον αποβάλει.

Ωστόσο εκείνο το γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι ότι παρότι πρόκειται για διεθνή διαιτητή, μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ και φεύγοντας για τ’ αποδυτήρια άνοιξε διάλογο με την εξέδρα. Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Διαμαντόπουλος δεν δίστασε ακόμα και να βρίσει φίλαθλο με τον οποίο είχε ανοίξει διάλογο μαζί του προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη οργή με την συμπεριφορά του».

Και αν απορείτε ποιο ερυθρόλευκο ΜΜΕ το έκανε… σημαία! Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, κάντε μία βόλτα στα social και θα καταλάβετε./

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X