
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλ Μπατίστα εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της πολιτικής θέλοντας να βοηθήσει τον τοπική κοινωνία της Λυκόβρυσης - Πεύκης
«Μπάσιμο» στα κοινά κάνει ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος μετά την εξαιρετική του αθλητική καριέρα θέλει να βοηθήσει τους συμπολίτες του.
Ο Μπατίστα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1986 για να παίξει με τη φανέλα του Εθνικού. Ο Ντανιέλ ξεχώρισε αμέσως με το στιλ παιχνιδιού του. Μετά από τρία χρόνια στον Πειραιά και 15 γκολ σε 67 εμφανίσεις η ΑΕΚ τον έφερε στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον ίδιο να γίνεται αμέσως ο αγαπημένος της εξέδρας την οποία αποζημίωνε με τα εντυπωσιακά του τέρματα. Πέτυχε 39 γκολ σε 90 εμφανίσεις και σήκωσε με τη φανέλα της Ένωσης το Πρωτάθλημα του 1992.
Ο Μπατίστα απέκτησε ελληνική υπηκοότητα και αποτέλεσε αμέσως μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Στις 12 Οκτωβρίου 1994 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα γαλανόλευκα χρώματα, συμμετέχοντας συνολικά σε 14 αγώνες και σκοράροντας 2 φορές.
Αυτή την περίοδο ο Μπατίστα είναι προπονητής της ερασιτεχνικής ομάδας ΑΟ Λουκισίων που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοια.
Έπειτα από το εξαιρετικό του πέρασμα από το χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, πλέον ο «Ντανιέλο» στα 59 του έτη, έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και να βοηθήσει με τον χαρακτήρα και τις διασυνδέσεις του την τοπική κοινωνία της Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Έτσι, ο Ντανιέλ κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θέλοντας να σταθεί στο πλάι των συμπολιτών του σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε, με τον ίδιο να θέλει να πετύχει σημαντικά πράγματα και στο χώρο της πολιτικής.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΟ το Q&A με τον Θάνο Τσίμπο για όλα τα θέματα της ΑΕΚ Betsson! (VIDEO)
- Ολη η αλήθεια για τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η συνάντηση Αλμέιδα με Ριμπάλτα την Κυριακή
- Η αποφυγή της 4ης θέσης, οι σωστές επιλογές, η ευθύνη Ηλιόπουλου



Μπαρτσελόνα-Ιντερ: Ισοφαρίζουν άμεσα σε 2-2 οι Καταλανοί με τον Φεράν Τόρες (VIDEO)

Μπαρτσελόνα-Ιντερ: Τρομερή ενέργεια Γιαμάλ και γκολ-αριστούργημα για το 1-2 (VIDEO)

Μπαρτσελόνα-Ιντερ: Ο Ντούμφρις με ψαλιδάκι σκοράρει για το 0-2! (VIDEO)

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Σίτι ο Ρόδρι, σύμφωνα με τον Ρομάνο (ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα-Ιντερ: Με μαγικό τακουνάκι ο Τουράμ κάνει το 0-1! (VIDEO)