Ποτσετίνο: «Οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο και υπομονή»

Ποτσετίνο: «Οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο και υπομονή»
Photo Credits: INTIME

O προπονητής της Τσέλσι ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχασε την πίστη του στους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες του και ότι ήταν σημαντικό να τους δοθεί χρόνος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουκρανός Μικάιλο Μούντρικ, ο οποίος κόστισε αρχικά 70 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο, με τον επιθετικό Αρμάντο Μπρόια να σκοράρει επίσης για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι νέοι χρειάζονται χρόνο. Έχει να κάνει με την προσαρμογή», είπε ο Ποτσετίνο.

«Ήταν μεγάλη αλλαγή όταν ο Μούντρικ έφτασε εδώ και δεν είναι εύκολο να εγκατασταθείς σε μια ομάδα που δεν είναι σταθερή.

Είναι καιρός, να έχουμε υπομονή, να εμπιστευτούμε αυτούς τους νέους ταλαντούχους παίκτες, να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Είναι μεγάλη δουλειά, βήμα προς βήμα».
Ο Μούντρικ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο τη Δευτέρα και ο Ποτσετίνο είπε ότι ήλπιζε ότι ο 22χρονος θα ήταν διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με την Μπέρνλι.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις οκτώ βαθμούς μετά από επτά αγώνες, αλλά ο Ποτσετίνο είπε ότι δεν πάτησε ποτέ το κουμπί πανικού όταν τα αποτελέσματα δεν πήγαιναν καλά:

«Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή, αλλά εμείς έχουμε υπομονή», πρόσθεσε. «Ακόμα και όταν δεν κερδίζαμε, ήμασταν ήρεμοι, ήμασταν θετικοί, είχαμε την πίστη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X