Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων» στο ΟΦΗ - ΑΕΚ

Εικόνες από το ΟΦΗ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με πολλά προβλήματα απουσιών, εμφανίστηκε αγνώριστη στο Ηράκλειο και έχασε από τον ΟΦΗ με 2-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς στην Κρήτη:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Από τους λίγους που διασώθηκαν απ’ αυτή την δύσκολη βραδιά για την ΑΕΚ. Όσες φορές χρειάστηκε αντέδρασε σωστά. Ενώ δεν φέρει ευθύνη για κανένα από τα δυο γκολ που δέχθηκε η Ένωση.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Χάνει εντελώς την μονομαχία με τον Φελίπε στο γκολ του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στο γήπεδο. Παίρνει πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αλλά πολλές φορές κρατάει την μπάλα στα πόδια του περισσότερο από όσο χρειάζεται. Γενικώς δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.

Άλεξ Κάλενς : Δεν ήταν κακό το παιχνίδι για τον Κάλενς. Κρατούσε σωστά την θέση του, κάλύπτε τους χώρους και ήταν προσεκτικός με την μπάλα στα πόδια του. Έδινε ασφάλεια στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, με τον τρόπο που κινούνταν μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο κάποια στιγμή κουράστηκε αρκετά.

Σίμος Μήτογλου: Έδωσε πολλές προσωπικές μονομαχίες με τον σέντερ φορ του ΟΦΗ. Με εξαίρεση μια φορά στο πρώτο ημίχρονο, όλες τις υπόλοιπες κατάφερε να τις κερδίσει. Επίσης και αυτός κάλυπτε πολύ σωστά και με συνέπεια, τον χώρο ευθύνης του. Κουράστηκε πάντως και αυτός πολύ από ένα σημείο και μετά.

Λάζαρος Ρότα: Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες για να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του. Έμεινε αρκετά πίσω και κράτησε τις περισσότερες φορές σωστά την θέση του. Ωστόσο επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έπρεπε να είναι ο παίκτης που θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, για το κτίσιμο των επιθέσεων της ΑΕΚ και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεν το έκανε σχεδόν καθόλου. Ανασταλτικά πήγε σχετικά καλά, παρότι ορισμένες φορές, την έχασε την θέση του. Δεν ήταν σε καλό βράδυ, έκανε πολλά λάθη, βοήθησε ελάχιστα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο ανασταλτικό κομμάτι στην μεσαία γραμμή, έβγαλε πολλή δουλειά. Και υπήρχαν πολλές φάσεις που κάλυψε σωστά κενά που πήγαν να δημιουργηθούν και έσωσε καταστάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες. Στο δημιουργικό κομμάτι δεν του βγήκαν τα περισσότερα απ’ όσα δοκίμασε.

Ροντόλφο Πισάρο: Είχε διάθεση, η ΑΕΚ έκανε πολλές επιθέσεις από την πλευρά του, ήταν κινητικός σε βαθμό που άλλαζε ακόμα και πτέρυγες, όμως του έλλειψε η ουσία και η δημιουργία. Πήρε μπάλες στα πόδια του αλλά και αυτός τα περισσότερα απ’ όσα δοκίμασε, δεν του βγήκαν.

Στίβεν Τσούμπερ: Είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που αισθάνθηκε κάπως η άμυνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο. Απείλησε με δυο – τρια σουτ προς την αντίπαλη εστία, ενώ οι πρωτοβουλίες που πήρε είχαν ουσία για το επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Ωστόσο φάνηκε να ξεμένει κάποια στιγμή από δυνάμεις.

Νίκλας Ελίασον: Δεν πήρε τόσες πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του, όσες ενδεχομένως να σήκωνε η φύση του ματς. Όσες φορές πάντως στο πρώτο ημίχρονο πήγε στο ένας εναντίον ενός, δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Αλλά δεν έγινε πολλές φορές.

Τομ Φαν Βέερτ:  Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Βεβαίως δεν τροφοδοτήθηκε πολύ καθώς η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά στο κομμάτι της δημιουργίας. Αλλά και ο ίδιος δεν μπόρεσε να μπει σε φάσεις και να γίνει απειλητικός. Σε κανένα σημείο του ματς, δεν μπήκε σε ρυθμό.

Έκι Πόνσε: Μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν βοήθησε όμως σχεδόν καθόλου. Δεν τροφοδοτήθηκε σωστά αλλά και αυτός δεν κατάφερε να μπει και να γίνει απειλητικός σχεδόν σε καμία φάση.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ο μοναδικός από τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή, που κάτι προσπάθησε να κάνει. Που είχε κάποιες σωστές επιλογές και που πάλεψε να δώσει μια σπίθα στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Είχε διάθεση, ζήτησε μπάλες, αλλά τίποτε απ’ αυτό που δοκίμασε, δεν του βγήκε. Δεν κατάφερε και αυτός να βοηθήσει σχεδόν καθόλου, παρότι είχε όρεξη και ενέργεια.

Ζινι: Μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη διάθεση και ξεκίνησε το ματς, παίρνοντας κάποιες καλές προσπάθειες από την δεξιά πλευρά. Δεν τις τελείωσε όμως σωστά. Και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως η απειρία του δεν τον βοήθησε να διαχειριστεί σωστά την πίεση που υπήρχε.

Ορμπελίν Πινέδα: Ήταν στις τελευταίες αλλαγές του Αλμέιδα. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες καθώς από την στιγμή που μπήκε ο ΟΦΗ τον έκλεισε καλά. Προσπάθησε να μοιράσει το παιχνίδι, προσπάθησε να πάρει ενέργειες πάνω του, αλλά δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X