Ο Ηλίας κατέβασε…ρολά στην Λάρισα (VIDEO)

Ο Ηλίας κατέβασε…ρολά στην Λάρισα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

larissaΓια τις αγωνιστικές ικανότητες του Ηλία Ατματσίδη δεν χρειάζεται ούτε λόγος. Πολύ σπουδαίος τερματοφύλακας, εκ των κορυφαίων που υπερασπίστηκαν την εστία της ΑΕΚ στην πλούσια ιστορία της. Με μεγάλες εμφανίσεις, όπως αυτή που έκανε μια μέρα σαν σήμερα του 1994. Τότε η Ενωση φιλοξενήθηκε από την Λάρισα στο Αλκαζάρ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Ηλίας κατέβασε…ρολά, ήταν ανίκητος στις επιθέσεις των γηπεδούχων και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ.

Ηταν μια εξαιρετική περίοδος στην καριέρα του Ατματσίδη, που είχε καθιερωθεί στην ΑΕΚ και έδειχνε σε όλους πως πρέπει να αγωνίζεται ένας τερματοφύλακας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (λειτουργώντας και ως λίμπερο). Και η σούπερ εμφάνιση του, ήρθε σε πλήρη αντιδιαστολή με την αντίστοιχη του γκολκίπερ της Λάρισας, Μιχαήλ. Από τραγικό λάθος του διεθνούς τερματοφύλακα, η μπάλα ήρθε δώρο στα πόδια του Κοπιτσή και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η νίκη ήταν πολύτιμη για την ΑΕΚ, που στη ρεβάνς έκανε τα εύκολα δύσκολα και προκρίθηκε στην παράταση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”RWlQhS0-9s8″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X