Ανόρθωση: Υπέστη κάταγμα κλείδας ο Γκερέρο

Ανόρθωση: Υπέστη κάταγμα κλείδας ο Γκερέρο
Photo Credits: INTIME

Μεγάλος άτυχος ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ο οποίος υπέστη κάταγμα κλείδας στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τρεις μήνες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Aνόρθωση, παρά την νίκη επί της ΑΕΛ με 3-1 άκουσε κακά μαντάτα για την υπόθεση Γκερέρο. Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες μετά από κάταγμα κλείδας.

Ο Ισπανός φορ, είχε ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν καθώς είχε πετύχει πέντε τέρματα στα πρώτα 6 παιχνίδια και σίγουρα, το πλήγμα για την ομάδα της Αμμόχωστου θα είναι μεγάλο.  Ο Γκερέρο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου το συντομότερο δυνατό ώστε να αποκατασταθεί η ζημια.

«Θα μείνω εκτός για λίγο, θα περάσει γρήγορα και θα επιστρέψω σύντομα να βοηθήσω την ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας και την αγάπη σας», ήταν το μήνυμα του 33χρονου στα social media.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X