Oπαδός της Μπιλμπάο βρέθηκε στο «Ανοέτα» και έγινε viral

Oπαδός της Μπιλμπάο βρέθηκε στο «Ανοέτα» και έγινε viral
Photo Credits: INTIME

Ένας μηχανικός από την χώρα των Βάσκων βρέθηκε στο γήπεδο της Ρεάλ Σοσιεδάδ με εισιτήριο διαρκείας συναδέλφου του και σίγουρα δεν θα ξεχάσει αυτή την εμπειρία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, ο Γιαν Αθάνθα είναι φανατικός υποστηρικτής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο γήπεδο της αντιπάλου, ανάμεσα σε χιλιάδες οπαδούς της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ομάδα του ηττήθηκε κατά κράτος (3-0) και ο κάμερα μαν απαθανάτισε μια μοναδική στιγμή, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν έξαλλα και τον Αθάνθα να στέκεται ακίνητος έχοντας ένα χαμόγελο αμηχανίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.

«Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι με βιντεοσκοπούσαν, αλλά μετά παρατήρησα ότι ο κάμεραμαν ήταν εκεί. Όταν με είδε να χαμογελάω, τον είδα να χαμογελά. Σκέφτηκα: “Δεν ξέρω τι θα γίνει από αυτό, αλλά θα είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί” αναμενόμενο…», δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Relevo”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X