Μουρίνιο: «Τρεις μήνες πριν με αγαπούσαν, τώρα με μισούν όλοι»

Μουρίνιο: «Τρεις μήνες πριν με αγαπούσαν, τώρα με μισούν όλοι»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε μετά την νίκη της ομάδας του επί της Φροζινόνε για την σκληρή κριτική που του ασκείται από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε μετά την νίκη της ομάδας του επί της Φροζινόνε για την σκληρή κριτική που του ασκείται από τα ΜΜΕ και όχι μόνο.

Ο Μουρίνιο που έχει πατήσει αισίως τα 60, περνά μια δύσκολη περίοδο στην Ρώμη καθώς η ομάδα του δυσκολεύεται αρκετά στην Serie A. Έτσι μετά την νίκη επί της νεοφώτιστης Φροζινόνε, ο έμπειρος τεχνικός εξαπέλυσε επίθεση σε αυτούς που του ασκούν κριτική για το κακό ξεκίνημα της Ρόμα.

«Τρεις μήνες πριν με αγαπούσαν όλοι και φοβόντουσαν μην φύγω. Τώρα, τρεις μήνες μετά, σε μία περίοδο που δεν πάμε καλά, παρουσιάζομαι εγώ ως το πρόβλημα. Πιστεύω στους παίκτες μου επειδή είμαστε πολύ ενωμένοι και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X