Ευχαριστήρια επιστολή Τσέφεριν σε Μπαλτάκο για την βοήθεια της ΕΠΟ σε πλημμυροπαθείς στην Σλοβενία

Ευχαριστήρια επιστολή Τσέφεριν σε Μπαλτάκο για την βοήθεια της ΕΠΟ σε πλημμυροπαθείς στην Σλοβενία
Photo Credits: INTIME

Η UEFA διοργάνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο αγώνα παλαιμάχων για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών στην Σλοβενία, με την ΕΠΟ να συνδράμει οικονομικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία εποχή που ο πλανήτης υποφέρει απίστευτα από την πρωτοφανή κλιματική κρίση, ο αθλητισμός δείχνει το δρόμο για την αλληλουποστήριξη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των χωρών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Σλοβενίας, αφού μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών, η UEFA διοργάνωσε στις 15 Σεπτεμβρίου αγώνα παλαίμαχων στη Λιουμπλιάνα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και να διατεθούν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.

Καλεσμένος σε αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα ματς ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, ενώ η ΕΠΟ με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής είχε συμβάλει οικονομικά στην ανακούφιση των πληγέντων.

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Ευρωπϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τον ισχυρό άνδρα της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, να στέλνει ευχαριστήρια επιστολή στον Τάκη Μπαλτάκο.

«Γράφω για να σου εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας στην πρόσφατη εκδήλωση φιλανθρωπίας για τα θύματα των πλημμυρών στην Σλοβενία.

Η εκδήλωση αυτή ήταν απόλυτα επιτυχής, χάρις στην ακλόνητη υποστήριξη και συμμετοχή ανθρώπων σαν και εσένα. Η δέσμευση σου για θετική συμβολή στην ζωή εκείνων που επηρεάστηκαν από την καταστροφική φυσική καταστροφή έχει αφήσει διαρκή θετική εντύπωση τόσο στην εκδήλωση όσο και στην κοινωνία.

Η οικονομική σας συνεισφορά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συγκέντρωση των άκρως αναγκαίων πόρων για τον σκοπό που προαναφέρθηκε. Χάρη στην υποστήριξη σας, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άμεση ανακούφιση στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Είναι σχεδόν μαγικό να είναι κανείς μάρτυρας της δύναμης που έχει η κοινωνία μας όταν συνασπιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία να μας συνδράμεις δίνουν το παράδειγμα ενός πραγματικού πνεύματος ανθρωπιάς.

Για μία ακόμα φορά σε ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη και γενναιοδωρία», αναφέρει στην επιστολή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X