Μπονισένια: «Ο Λαουτάρο είναι εξαιρετικός, μοιάζει στον Ματσόλα»

Μπονισένια: «Ο Λαουτάρο είναι εξαιρετικός, μοιάζει στον Ματσόλα»
Photo Credits: INTIME

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έγραψε ιστορία μπαίνοντας αλλαγή στο δεύτερο μέρος και σκοράροντας 4 φορές για την Ίντερ στην έδρα της Σαλερνιτάνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ δεν βρήκε δίχτυα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησής με την Σαλερνιτάνα στο “Αρέκι” για την 7η αγωνιστική της Serie A και στο 55ο λεπτό ο Σιμόνε Ιντζάγκι έριξε στο ματς τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον Αργεντινό να τον δικαιώνει σε μέγιστο βαθμό.

Και αυτό γιατί άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς και να φορτώνει με γκολ την εστία του Οτσόα, για να σταματήσει στα… τέσσερα γκολ (μέσα σε διάστημα 27 λεπτών) και να γίνετα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας (από το 1994-95 που καταγράφει η Opta) που σκόραρε 4 φορές χωρίς να είναι στο αρχικό σχήμα.

«Τέσσερα γκολ έχω βάλει και εγώ μερικές φορές, μου φαίνεται απέναντι σε Σαμπντόρια και Κάλιαρι, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε.

Στην εποχή μας υπήρχαν ίσως τερματοφύλακες άλλου επιπέδου και διαφορετικά μαρκαρίσματα, πιο σταθερά», τόνισε ο Ρομπέρτο Μπονισένια σε ραδιοφωνική εκπομπή, με τον άλλοτε μπόμπερ των Ίντερ, Γιουβέντους και εθνικής Ιταλίας να μη διστάζει να συγκρίνει τον Μαρτίνες με τον θρυλικό Σάντρο Ματσόλα.

«Ο Λαουτάρο είναι εξαιρετικός παίκτης, πονηρός, έξυπνος. Όταν ένας αμυντικός κάνει ένα λάθος το εκμεταλλεύεται αμέσως, ξεφεύγει εύκολα και είναι πολύ καλός όσον αφορά στην τεχνική του.

Μοιάζει λίγο με τον Ματσόλα, έχουν αμφότεροι την ικανότητα να περνούν και οι δύο τους αντιπάλους τους αλλά και να επιτρέπουν στους συμπαίκτες τους να βρίσκονται σε θέση για γκολ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X