Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια της έντασης με οπαδούς των φιλοξενούμενων!

Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια της έντασης με οπαδούς των φιλοξενούμενων!
Photo Credits: INTIME

Σοκ στην Τουρκία, αστυνομικός τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια της έντασης με οπαδούς της Μπεσίκτας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρευνα θα ανοίξει για την στάση της αστυνομίας στα επεισόδια που προηγήθηκαν του ματς της Κόνιασπορ με την Μπεσίκτας, αφού αστυνομικός φέρεται να τράβηξε όπλο!

Ο σύλλογος της Μπεσίκτας έκανε δήλωση μετά τον αγώνα της ομάδας με την Κόνιασπορ, ανακοινώνοντας ότι ένας αστυνομικός τράβηξε όπλο στους οπαδούς στην είσοδο του γηπέδου και χρησιμοποίησε βία. Μεταξύ άλλων στη δήλωση της ομάδας αναφέρεται πως: «τις μέρες που χρειαζόμαστε περισσότερο την εθνική ενότητα και αλληλεγγύη, είναι απαράδεκτο ένας αστυνομικός να τράβηξε το όπλο και να χρησιμοποίησε βία εναντίον των οπαδών μας, των οποίων ο μοναδικός σκοπός ήταν να υποστηρίξεουν την ομάδα ποδοσφαίρου».

Από πλευράς της η Κυβέρνηση του Ικονίου έκανε δημόσια δήλωση στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον άνωθεν ισχυρισμό. «Έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τον ισχυρισμό ότι ένας αστυνομικός τράβηξε όπλο στην είσοδο του γηπέδου πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα που παίζεται σήμερα μεταξύ των συλλόγων Κόνιασπορ – Μπεσίκτας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Από τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral στα social media πάντως φαίνεται ξεκάθαρα πως άνδρας της αστυνομίας έχει σηκώσει το όπλο του και σημαδεύει το πλήθος των οπαδών που είναι συγκεντρωμένο από κάτω.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X