Άρης: Οι οργανωμένοι τα «έψαλλαν» στους παίκτες

Άρης: Οι οργανωμένοι τα «έψαλλαν» στους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων του Αρη βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις αποδοκιμασίες της εξέδρας προκάλεσε η ισοπαλία (1-1) που παραχώρησε ο Αρης στην Κηφισιά, καθώς οι φίλοι των «κίτρινων» δεν έμειναν και εύλογα ικανοποιημένοι.

Μάλιστα μετά το φινάλε της αναμέτρησης αντιπροσωπεία των οργανωμένων βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε, σε έντονο ύφος, στους ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ άλλων ζήτησαν από εκείνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και στάθηκαν στο ότι η εικόνα της ομάδας ήταν κακή στο χθεσινό (1/10) δεύτερο ημίχρονο, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι της Αρη σχολίασαν πως είναι απαράδεκτο να μην κερδίζουν αγώνες όπως αυτός με την Κηφισιά και ζήτησαν από τους παίκτες να δουλέψουν «σκληρά» στη διακοπή ώστε να βελτιωθούν, όπως και να κερδίσουν τον Πανσερραϊκό μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X