Η ΑΕΚάρα στην Κρήτη με απουσίες και... συνταγή Αλμέιδα για το διπλό κορυφής επί του ΟΦΗ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα στην Κρήτη με απουσίες και... συνταγή Αλμέιδα για το διπλό κορυφής επί του ΟΦΗ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει να κερδίσει απόψε στην Κρήτη και να πλησιάσει ξανά στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λαβωμένη, αλλά έτοιμη για το διπλό με συνταγή Ματίας Αλμέιδα στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ (20:00, Cosmote Sport 1HD, LIVE μετάδοση από το ENWSI TV) η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι, πλέον, μαθημένη στα δύσκολα… Είναι «ψημένη» από τον Αλμέιδα να ξεπερνά τα προβλήματα και να κάνει σημαντικές νίκες. Και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει απόψε και στο «Γεντί Κουλέ», το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο, με δεδομένο πως έχουν μείνει ελάχιστα αδιάθετα εισιτήρια, όπως ανακοίνωσε χθες ο ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ των πολλών και σημαντικών απουσιών, άλλωστε, το έχει ξανακάνει κόντρα στον ΟΦΗ. Πέρυσι πήγε χωρίς Λιβάι και Αραούχο, έπαιξε με τον Στίβεν Τσούμπερ σέντερ φορ και όχι μόνο νίκησε, θριάμβευσε επί των Κρητικών με 3-0 και φιλοδοξεί και απόψε να φύγει νικήτρια από το Ηράκλειο.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Όπως προαναφέραμε, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη λαβωμένη, πάει στο ματς με πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά με τον Αλμέιδα ξέρει πως μπορεί να βρεθεί ο τρόπος να φύγει «αλώβητη» από το ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Κατ’ αρχήν η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το νέο σοκ με τον Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Πέραν αυτού, εκτός είναι ο Γενς Γιόνσον που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, ο Άμραμπατ για προληπτικούς λόγους, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ Ντομαγκόι Βίντα και Εχσάν Χατζισαφί είναι επίσης εκτός αποστολής, χωρίς όμως να έχουν κάτι.

Ακόμη, δεν υπολογίζεται ούτε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Ορμπελίν Πινέδα με τους Τομ Φαν Βέερτ και Σταύρο Πήλιο να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτή.

Η Ένωση έχει μπροστά της μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να παίξει στα playoffs, ενώ στο γήπεδό της έχει κερδίσει ήδη τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, όμως, θα μπουν να αγωνιστούν με την ίδια φιλοσοφία, την ασφυχτική πίεση που θα προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους αντιπάλους τους σε λάθη για να τα εκμεταλλευτούν και να σκοράρουν για να φύγουν νικητές

Με δεδομένες τις πολλές και σημαντικές απουσίες, όλα δείχνουν πως για την ενδεκάδα ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ρότα, Μοχαμάντι να είναι τα δύο μπακ. Μήτογλου, Κάλενς και Μουκουντί διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο άμυνας. Στον άξονα προφανώς αναμένεται να βρίσκονται οι Σιμάνσκι-Πινέδα με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και τους Αραούχο, Πόνσε και Τσούμπερ επίσης να διεκδικούν δύο θέσεις στη γραμμή κρούσης.

Εικόνα

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Το πλάνο του ΟΦΗ

Από την άλλη οι Κρητικοί θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου τους να φθάσουν στη νίκη.

Mε την ώθηση των φιλάθλων του στοχεύει στην νίκη

Ντίκο και Ριέρα τέθηκαν στην διάθεση του Νταμπράουσκας για τον αγώνα, αντίθετα έμεινε εκτός ξανά ο Χριστογεώργος, όπως επίσης ο τραυματίας Θεοδοσουλάκης και οι Αποστολάκης, Κουτεντάκης και Σημαντηράκης.

Έτσι με τα δεδομένα αυτά, ο Νταμπράουσκας προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος, Μπάκιτς, Φελίπε.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

Οι διαιτητές του ΟΦΗ-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Ψαρρής, Κούλα Χασάν
  • 4ος: Ματσούκας
  • VAR: Ζαμπάλας, Στεφανής

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X