Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ελλάδας (1/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ελλάδας (1/10)

Με τέσσερις αγώνες ξεκινά η 7η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λαμία – Παναιτωλικός 15:00

Προσπαθεί να κάνει τη διαφορά φέτος. Η Λαμία δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο προσέγγισης των αγώνων και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να της βγει. Μπορεί κόντρα στην Κηφισιά να υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό όμως είναι φανερό ότι πλέον η ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο απλά για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του φέτος κόντρα στον ΟΦΗ ωστόσο ούτε τώρα ήρθε η πρώτη νίκη. Έχασε πολλές ευκαιρίες, έμεινε στο 1-1 όμως το συγκρότημα του Γκάμπριελ Σούρερ αισιοδοξεί ότι μπορεί να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λαμία δείχνει καλή εικόνα φέτος και τέτοιου τύπου ματς είναι αυτά που θα φέρουν την άνετη παραμονή. Άσος.

Άρης – Κηφισιά 17:30

Βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό γνώρισε ο Άρης, ο οποίος προερχόταν από τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ισοφαρίσει στο Φάληρο σε 1-1. Η Κηφισιά από την πλευρά της κατάφερε με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει την δεύτερη ισοπαλία της εντός έδρας. Αυτή τη φορά ισοφάρισε την Λαμία σε 1-1 και τώρα ευελπιστεί να πάρει και ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X