Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (1/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (1/10)

Mε τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική στην Ισπανία, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Κάντιθ στο ματς που ξεχωρίζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλμερία – Γρανάδα       15:00

Είναι οι δύο χειρότερες ομάδες ως τώρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τελευταία η Αλμερία με δύο μόλις βαθμούς και χωρίς νίκη.
Από την πλευρά της η Γρανάδα έχει τέσσερις πόντους, είναι προτελευταία και έχει καταφέρει μόλις μια νίκη (3-2) επί της Μαγιόρκα. Χωρίς νίκη η Αλμερία, σε όλα τα ματς έχει δεχτεί γκολ. Εάν δεν λύσει αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η  Γρανάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια της αλλά δεν έχει κι αυτή ευκολία στο να κρατήσει το μηδέν. Στο τελευταίο ματς η Γρανάδα παραχώρησε 1-1 στην Μπέτις. Η Αλμερία έχασε με το βαρύ 5-1 στην Σεβίλλη.

Προγνωστικό στοιχήματος: Πρόκειται για ένα μίνι ντέρμπι της Ανδαλουσίας, ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα. Προτιμότερο το αμφίσκορο.

Αλαβές – Οσασούνα     17:15

Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Αλαβές ψάχνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Δεν έχει πολύ καλή ομάδα ούτε μεγάλο ρόστερ αλλά το ματς με την Οσασούνα είναι από εκείνα που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Σκοράρει δύσκολα κι αυτό της έχει κοστίσει πάρα πολύ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Θέλτα. Από την πλευρά της η Οσασούνα είναι κι αυτή στα χαμηλά της βαθμολογίας αφού δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που κάνει μέσα στο γήπεδο. Είναι ισόβαθμη με την Αλαβές με εφτά βαθμούς στην 16η θέση βαθμολογίας. Η Οσάσουνα προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις σερί αγώνες στην Primera. Tελευταία της επιτυχία το εκτός έδρας 2-1 επί της Βαλένθια. Στην τελευταία τους αναμέτρηση το 2021 η Οσασούνα είχε νικήσει με 2-0.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X